	" திடி மீ தி திறைக் கிறைக் கிரை கிரை கிரை கிறைக் கிரை கிறைக் கிரை கிறைக் கிறுக் கிறைக் கிறைக் கிறைக் கிறைக் கிறுக் கிறுக் கிறைக் கிறுக் கிறுக் கிறைக் க கிறுக் கிறைக் க கிறைக் கிறைக் கிறைக் குறைக் குறைக் கிறைக் குறைக் கு கிறைக் கிறைக் கிறைக் கிறைக் கிறைக் கிறைக் கிறைக் கிறைக் கிறை	ාහිර පළාත ාහ් மாகாணம்	SILSI SILSI IEG 9001
	204, ஹெலீகிஞ் කොඞ්ඞෑකඩුව මාවත,	SLAB	
	குபிறை வீக்கித்தாலைபேசி / Telephone - 011 - 2092599 பிரதான செயலாளர் மான்ன் / பெக்ஸ் / Fax - 011 - 2092601 Chief Secretary க்கூர் / பின்னஞ்சல் / E-mail - chiefsecretary@wpc.gov.lk	පොදු දුරතටන මොකමේටන් මූහම්මේ General Telephone	ISO/IEC: 17021 QMS-001-01
கூது இலக்கம் My No. } C	SWP/PTR/21-1/FI/1 (2010年19月1日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日日	දිනය ණුෂණ Date	2022.11. 33
an alexan	ර ලේකම් (බ ප)	-	

ආණ්ඩුකාර ලේකම් (බ.ප), ලේකම්, පළාත් රාජාා සේවා කොමිෂන් සභාව (බ.ප), පළාත් ආදායම් කොමසාරිස් (බ.ප)

<u>බස්නාහිර පළාත් ආදායම් සේවයේ තක්සේරු නිලධාරීන්ගේ හා බදු නිලධාරීන්ගේ වාර්ෂික</u> ස්ථාන මාරු - 2023 සමාලෝචන කමිටු තීරණ දැනුම් දීම.

බස්නාහිර පළාත් ආදායම් සේවයේ තක්සේරු නිලධාරීන්ගේ හා බදු නිලධාරීන්ගේ 2023 වර්ෂය සඳහා වූ වාර්ෂික ස්ථාන මාරු සමාලෝචන කමිටු තීරණ දැක්වෙන ලැයිස්තුව මේ සමහ එවනු ලබන අතර, එකී සියළු ස්ථාන මාරු තීරණ 2023.01.02 දින සිට කියාත්මක විය යුතු බව කාරුණිකව දන්වමි.

02. ඒ අනුව, වාර්ෂික ස්ථාන මාරු නියෝගයන් ලද බස්නාහිර පළාත් ආදායම් සේවයේ තක්සේරු නිලධාරීන් හා බදු නිලධාරීන් නියමිත දිනයේම තම ආයතනයෙන් මුදා හැරිය යුතු අතර, ඒ සඳහා ඔහුගේ/ඇයගේ අනුපුාප්තිකයා පැමිණෙන තෙක් නොසිට ඔහුගේ/ඇයගේ රාජකාරී ආවරණය කිරීමට තාවකාලික වැඩ පිළිවෙලක් අභාන්තර වශයෙන් යොදා ගැනීමට ආයතන පුධානියා විසින් කියා කළ යුතු බවද වැඩිදුරටත් දන්වමි.

ජේ.එම්.සී √ති විජේත∘ග පධාන දේකම බස්නාහිර පළාත

තියෝසං සුධාන දේකම් මා රාසය මොහැක්	ஜ்⊚ை தர்வாகம் Administration	පිරිත් හා පුහුණු කුකන් ගුඩලුග් ගෝල්න් Personnel & Training	愛愛き 形成 Finance	கூக்குதுடு திட்டல்டல் Planning	ඉංජිනේරු (යාලාධ්යාණ Engineering	தமில் மூல்வில் செல்ல பிரசான உள்ளச்ச சனக்கார்ன்ன) Chiel Internal Auditor	
Deputy Chief Secretary	Tel : 0112092606 Fax : 0112092609 dcsadmin∉cs.wpc.gov.lk	Tel : 0112092631 Fax : 0112092647 dcspt@cs.wpc.gov.lk	Tel : 0112092640 Fax : 0112092636 dcsfmance@cs.wpc.gov.lk	Tel : 0112092532 Fax : 0112092533 dsplan@cs.wpc.gov.lk	Tel : 0112092501 Fax : 0112092505 dcs@eng.wpc.gov.lk	Tel : 0112092628 Fax : 0112092625 cia@cs.wpc.gov.ls	

වාර්ෂික ස්ථාන මාරු - 2023 පුධාන ලේකම් කාර්යාලීය ස්ථාන මාරු සමාලෝචන කමිටුව - තක්සේරුකරු

අනු අංකය	නම	තනතුර	පන්තිය	වත්මත් සේවා ස්ථානය	ස්ථාන මාරු කරන ලද සේවා ස්ථානය	සමාලොවන කමිටු තීරණය
1	ඩබ්.පී.සංජීව වර්ණකුලසූරිය මයා	ජොාෂ්ඨ තක්සේරුකරු	11/1	මුද්දර අංශය	ගම්පහ කාර්යාලය	කියාත්මකයි
-	කේ.ඩබ්.ආර්.කාරියවසම් මයා	ජොාෂ්ඨ තක්සේරුකරු	11/1	ගම්පහ කාර්යාලය	මුද්දර අංශය	කියාත්මකයි
	කේ.කේ.පුෂ්පසිරි මයා	ජොෂ්ඨ තක්සේරුකරු	11/1	කොළඹ කාර්යාලය	මහරගම කාර්යාලය	කියාත්මකයි
2	ඒ.එස් සමරක්කොඩි මිය	ජොාෂ්ඨ තක්සේරුකරු	11/1	මහරගම කාර්යාලය	කළුතර කාර්යාලය	කියාත්මකයි
	ඩී.පී. දන්වත්ත මිය	ජොෂ්ඨ තක්සේරුකරු	11/1	කළුතර කාර්යාලය	කොළඹ කාර්යාලය	කියාත්මකයි
3	ඩී.එම්.උදයසිරි මයා	ජොාෂ්ඨ තක්සේරුකරු	11/1	කොළඹ කාර්යාලය	කළුතර කාර්යාලය	කියාත්මකයි
5	එම්.ඩී.යූ. ගුණතිලක මිය	ජොාෂ්ඨ තක්සේරුකරු	11/1	කළුතර කාර්යාලය	කොළඹ කාර්යාලය	කියාත්මකයි
4	කේ.ඒ.ඩී.ගුණවර්ධන මයා	තක්සේරුකරු		කොළඹ කාර්යාලය	ස්ථාන මාරු කර තැත	අනිවාර්ය සේවා කාලය සම්පූර්ණ කර නැත. ගැලපීමට අනුපුාප්තිකයකු නොමැත.
	\geq					

වාර්ෂික ස්ථාන මාරු - 2023 පුධාන ලේකම් කාර්යාලීය ස්ථාන මාරු සමාලෝවන කමිටුව - බදු නිලධාරී

අනු අංකය	නම	තනතුර	පන්තිය	වත්මන් සේවා ස්ථානය	ස්ථාන මාරු කරන ලද සේවා ස්ථානය	සමාලොවන කමිටු තීරණය
1	ඩබ්.එස්.ජේ.ඩී.එන්.එස්.න වරත්න මයා	ජොෂ්ඨ බදු නිලධාරී	111/1	හංඅ රදද්ල	ගම්පහ කාර්යාලය	කියාත්මකයි
	එන්.එන්. ආරියරත්න මිය	ජොාෂ්ඨ බදු නිලධාරී	111/1	ගම්පහ කාර්යාලය	මුද්දර අංශය	කියාත්මකයි
2	කේ.ඩී.ඩී.ආරියසිංහ මිය	ජොාෂ්ඨ බදු නිලධාරී	111/1	මුද්දර අංශය	මහරගම කාර්යාලය	කියාත්මකයි
	ජේ.පී.ගුණතිලක මිය	ජොෂ්ඨ බදු නිලධාරී	III/ II	මහරගම කාර්යාලය	මුද්දර අංශය	කියාත්මකයි
3	එම්.එස්.එස්.මුණසිංහ මිය	ජොෂ්ඨ බදු නිලධාරී	/	මුද්දර අංශය	ගම්පහ කාර්යාලය	කියාත්මකයි
	බී.ඒ.එම. පතිරණ මිය	ජොෂ්ඨ බදු නිලධාරී	111/1	ගම්පහ කාර්යාලය	මුද්දර අංශය	කියාත්මකයි
4	එම.ඒ.එස්.පී. මාතරආරච්චි මිය	ජොෂ්ඨ බදු නිලධාරී	/	හංඅ රද්ම	කොළඹ කාර්යාලය	අවලංගු කරන ලදී
4	අයි.ටී.මුණසිංහ මයා	ජොෂ්ඨ බදු නිලධාරී	111/1	කොළඹ කාර්යාලය	මුද්දර අංශය	අවලංගු කරන ලදී

>

් ඊ. ඒ. ජානකී එදිරිසිංහ මිය ජෝෂ්ඨ බදු නිලධාරී III/I ගම්පහ කාර්යාලය කොළඹ කාර්යාලය කියාත්මකයි 6 එන්. එස්.මුණසිංහ මය ජෝෂ්ඨ බදු නිලධාරී මුද්දර අංශය ස්ථාන මාරු කර නැත අනුපුාප්තිකයෙකු නොමැති නිසා කියාත්මක නොවේ	5	එම්.ජී.ගුණරත්න මයා	ජොෂ්ඨ බදු නිලධාරී	/	කොළඹ කාර්යාලය	ගම්පහ කාර්යාලය	කියාත්මකයි
6 එන්.එස්.මුණසිංහ මයා ජෝෂ්ඨ බදු නිලධාරී මුද්දර අංශය ස්ථාන මාරු කර නැත අනුපුාප්තිකයෙකු නොමැති නිසා කියාත්මක නොවේ		ඊ.ඒ. ජානකී එදිරිසිංහ මිය	ජොෂ්ඨ බදු නිලධාරී	111/1	ගම්පහ කාර්යාලය	කොළඹ කාර්යාලය	කියාත්මකයි
6 එන්.එස්.මුණසිංහ මයා ජොෂ්ඨ බදු නිලධාරී මුද්දර අංශය ස්ථාන මාරු කර නැත අනුපුාප්තිකයෙකු නොමැති නිසා කියාත්මක නොවේ						and the second	
	6	එත්.එස්.මුණසිංහ මයා	ජොෂ්ඨ බදු නිලධාරී	-	මුද්දර අංශය	ස්ථාන මාරු කර නැත	අනුපුාප්තිකයෙකු නොමැති නිසා කියාත්මක නොවේ