





204, ඩෙන්සිල් කොබ්බෑකඩුව මාවත, ඔත්තරමුල්ල. 204. டென்சில் கொப்பேகடுவ மாவத்தை, பத்தரமுல்ல.

204, Denzil Kobbekaduwa Mawatha, Battaramulla.

SLAB

பிரதான செயலாளர் Chief Secretary

දුරකථන / தொலைபேசி / Telephone - 011 - 2092599 ෆැබ්ස් / பெக்ஸ் / Fax - 011 - 2092601 ඊ මේල් / மின்னத்சல் / E-mail - chiefsecretary@wpc.gov.lk

தோவைபேசி இலக்கம்
General Telephone

ISO/IEC: 17021 QMS-001-01

®രത് മും താര ഒങ്ങും இടെക്ക My No.

CSWP/PTR/19-1/FI/15

පුධාන ලේකම්

இசல் අපකය உயது இலக்கம் Your No. දිනය න්නන් Date

2021.11./

30

ආණ්ඩුකාර ලේකම් (බ.ප), ලේකම්, පළාත් රාජාා සේවා කොමිෂත් සභාව (බ.ප), සභා ලේකම් (බ.ප), සියලුම පළාත් අමාතාාංශ ලේකම්වරු, සියලුම නියෝජාා පුධාන ලේකම්වරු, සියලුම දෙපාර්තමේන්තු පුධානීත්/ ආයතන පුධානීන්,

බස්තාහිර පළාත් රාජා සේවයේ ඒකාබද්ධ සේවාවන්හි නිලධරයන්ගේ වාර්ෂික ස්ථාන මාරු - 2022

2022 වර්ෂයට අදාළව බස්තාහිර පළාත් සංවර්ධන නිලධාරීන්ගේ වාර්ෂික ස්ථාන මාරු ලැයිස්තුව මේ සමහ එවනු ලබන අතර එම ලැයිස්තුවේ ඇතුළත් සියලුම ස්ථාන මාරුවීම් 2021.01.03 දින සිට කිුයාත්මක විය යුතුය.

- 02. ඒ අනුව, වාර්ෂික ස්ථාන මාරු නියෝග ලද බස්නාහිර පළාත් සංවර්ධන නිලධාරි මහතෙකු/ මහත්මියක නියමිත දිනයේදීම තම ආයතනයෙන් මුදා හැරිය යුතු අතර ඒ සඳහා ඔහුගේ/ ඇයගේ අනුපුාප්තිකයා පැමිණෙන තෙක් නොසිට ඔහුගේ/ඇයගේ රාජකාරී කටයුතු ආවරණය කිරීමට තාවකාලික වැඩපිළිවෙලක් අභාන්තර වශයෙන් යොදා ගැනීමට ආයතන පුධානියා කිුයා කළ යුතුය.
- 03. සුවිශේෂ හේතුන් මත මෙම ස්ථාන මාරු සම්බන්ධයෙන් යම් නිලධාරී මහතෙකු/මහත්මියක කරුණු දැක්වීමක් ඉදිරිපත් කරන්නේ නම්, එකී කරුණු දැක්වීම 2021.07.20 දිනැති වාර්ෂික ස්ථාන මාරු වකුලේඛය සමහ අමුණා ඇති කාර්ය පටිපාටික රීති සංගුහයේ අංක 13 පරිශිෂ්ඨය පුකාරව සකස් කල CSWP/PTR/FO/14 ආකෘතියට අදාළව 2021.12.15 දිනට පුථම නිසි ධූරාවලිය මහින් මෙම කාර්යාලය වෙත යොමු කල යුතු බවත්, එදිනට පසුව ලැබෙන සියලුම අභියාචනා පුතික්ෂේප කිරීමට සිදුවන බවත් කාරුණිකව දන්වමි.

ජේ.එම්.සී.ජයන්ති විජේතුංග පුධාන ලේකුම් බස්තාහිර පළාත

| | Т |
|------------------------|---|
| නියෝජන සුධාන ලේකම් | l |
| பிரத்ப பிரதாக செயலாள) | H |
| Deputy Chief Secretary | l |

| 5ාලන | පිරස් හා ද |
|----------------------------|-------------------------------|
| ந்ரவாகம் Administration | ஆனணி மற்றும் Personnel & 1 |
| el: 0112092606 | Tel: 011209 |

desadmin@cs.wpc.gov.lk

dcspt@cs.wpc.gov.lk

202

පැලසුම්

dcs@eng.wpc.gov.lk





වාර්ෂික ස්ථාන මාරු -2022 පුධාන ලේකම් කාර්යාලීය මාරු මණ්ඩලය -සංවර්ධන නිලධාරි

| අනු | | | |
|------|------------------------------|-------------------------------------|---|
| අංකය | නම | වත්මන් සේවා ස්ථානය | ස්ථාන මාරු කරන සේවා ස්ථානය |
| | ඩී.ඒ.සෙව්වන්දි මිය | දොම්පේ පශු වෛදාෳ කාර්යාලය | පළාත් මෝටර් රථ දෙපාර්තමේන්තුව (බ.ප) |
| 1 | ජී.එම්.එම්.හර්ෂනි මිය | පළාත් මෝටර් රථ දෙපාර්තමේන්තුව (බ.ප) | දොම්පේ පශු වෛදා කාර්යාලය |
| | කේ.පී.ඩී.සී.පද්මපාණි මෙය | මහර පශු වෛදා කාර්යාලය | පළාත් මෝටර් රථ දෙපාර්තමේන්තුව (බ.ප) |
| 2 | ඒ.පී.පී.අනුෂා අදිකාරි මිය | පළාත් මෝටර් රථ දෙපාර්තමේන්තුව (බ.ප) | මහර පශු වෛදා කාර්යාලය |
| | පාරමී නිල්මිණි හේවාපතිරණ මිය | මිනුවන්ගොඩ පශු වෛදා කාර්යාලය | පළාත් මෝටර් රථ දෙපාර්තමේන්තුව (බ.ප) |
| 3 | බී.ජී.යූ.කේ.විජේරත්ත මිය | පළාත් මෝටර් රථ දෙපාර්තමේන්තුව (බ.ප) | මිනුවන්ගොඩ පශු වෛදාs කාර්යාලය |
| | කේ.බාස්කරන් මිය | පළාත් අධාාපන දෙපාර්තමේන්තුව (බ.ප) | පළාත් මෝටර් රථ දෙපාර්තමේන්තුව (බ.ප) |
| 4 | ඒ.එය්.සිමිතුාආරච්චි මයා | පළාත් මෝටර් රථ දෙපාර්තමේන්තුට (බ.ප) | පළාත් අධාාපන දෙපාර්තමේන්තුව (බ.ප) |
| | | පළාත් පාලන සහකාර කොමසාරිස් | |
| | කේ.ඩී.එම්.කලුතන්තිරි මෙය 🗼 | කාර්යාලය,ගම්පහ | පළාත් මෝටර් රථ දෙපාර්තමේන්තුව (බ.ප) |
| 5 | ඒ.එම්.අවලා කුමාරි මිය | පළාත් මෝටර් රථ දෙපාර්තමේන්තුව (බ.ප) | පළාත් පාලන සහකාර කොමසාරිස් කාර්යාලය,ගම්පහ |

